Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

09.09.2024 69

Değerli Öğrencilerimiz, Kıymetli Veliler ve Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarım,

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Geleceğimizi şekillendiren bu yolda, her birimiz büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Öğrencilerimizin başarılarını artırmak, onların yeteneklerini geliştirmek ve hayata en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu yıl, bilgiye ulaşmanın yollarını aramaktan, yeni şeyler öğrenmekten ve birlikte başarmaktan asla vazgeçmeyeceğimiz bir yıl olacak. Öğrencilerimizden, meraklı, azimli ve disiplinli bir şekilde öğrenme süreçlerine katılmalarını, velilerimizden ise bu süreçte bizlere destek olmalarını rica ediyoruz. Öğretmenlerimizin özverili çalışmalarıyla, çocuklarımızın geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız.

Yeni eğitim-öğretim yılının hepimize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, büyük bir heyecanla başladığımız bu yolculukta hepimize kolaylıklar diliyorum.

Başarı dolu bir yıl diliyorum!

Ali Akyüz

Okul Müdürü