Teşekkür Ederiz

Giresun Bulancak İlçesi Aydındere Ortaokulu öğrencilerinden mektubumuz gelmiştir.

04.01.2016 1614

Sürpriz bir şekilde 04 Ocak 2016 Pazartesi sabahı Aydındere Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin yazmış oldukları mektup ve yanında gönderdikleri fındık elimize ulaştı.

Şaşkınlık içinde açtığımız kutudan çıkan mektubu okuyan öğretmen ve öğrencilerimizin duygulandıkları görüldü.

Hediye olarak gönderdikleri fındıkları paylaşan öğrencilerimiz teşekkürlerini sunmaktadırlar.

Bizlere mektup göndererek sürpriz bir yeniyıl hediyesi sunan Aydındere Ortaokulu 5.sınıf öğrencileri başta olmak üzere okul müdürü ve öğretmenlerine 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz.

İyiki varsınız...

Giresun Bulancak Aydındere Ortaokulu