23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerimiz

24.04.2024 143

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM'nin açılışının 104.yılı, Denizli Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törenin açılışı, okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ile yapıldı.

Milletimizin çektiği sıkıntıları, Atamızın ortaya çıkıp vatanımızı kurtarma çalışmalarını ve milletiyle bütünleşmesini, ardından da TBMM'nin açılışını anlatan tiyatro gösterimiz izleyenlerden tam not aldı.

Tiyatro gösterisinde emeği geçen başta öğrencilerimize, Türkçe Öğretmenimiz Fatma Özkaynak'a ve Tiyatro Öğretmenimiz Hakan Işık'a teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulumuz 5-B sınıfı öğrencilerilerinden Mehmet Batur Akçaöz, Garnizon Komutanı'nın makamına oturarak geçici olarak görevini devraldı.

Bu makamın kutsallığı ve çocuklara verdiği güveni vurgulayan Akçaöz, ileride bir asker olarak vatanına hizmet etmek istediğini belirtti.

Görevinin akabinde öğrencimiz Mehmet Batur ve Garnizon Komutanımız,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu'nda birlikte izlediler.

Okulumuzun korosu Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) ile birlikte PAÜ kapalı spor salonunda konser vermiştir.Haberi buradan ulaşabilirsiniz.

Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosundaki etkinliğimizi buradan izleyebilirsiniz.

Denizli İl Mem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı klibini buradan izleyebilirsiniz.

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024