Sosyal Aktivitelerimiz

11.03.2024 24

Sosyal aktiviteler öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirir ve sosyal etkileşimlerini artırır.Sosyal etkinliklere katılan öğrenciler,genellikle daha iyi bir özsaygıya sahip olurlar ve stresle başa çıkmak için etkili stratejiler geliştirirler.Bu etkinlikler aynı zamanda takım çalışması ve liderlik becerilerini de destekler,öğrencilerin toplumlarında daha aktif ve katılımcı bir şekilde yer almalarını da teşvik eder.Sosyal aktiviteler öğrencilerin kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunur,onları daha dengeli ve mutlu bireyler haline getirir.Bu sebeple öğrencilerimize sadece kariyer yolunda değil sosyal yönden de destek olmak istedik ve beraberce yemek yiyip bowling aktivitesi yaptık.Öğrencilerimiz stres atıp mutlu oldular.

11-03-202411-03-202411-03-2024