Pamukkale Gezimiz

17 Ekim 2015 Cumartesi günü Kaklık mağarası ve Pamukkale´ye 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle gezi gerçekleştirildi.

18.10.2015 1593

Okulumuzun Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübü danışman öğretmenimiz Ebru OGAN,Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cihan İRİTAŞ,Türkçe Öğretmeni Fatma TUNA,Din K. ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Betül SERİN sorumluluğunda 5. ve 6. sınıf öğrencilerimizle Kaklık Mağarası ve Pamukkale´ye gezi düzenlenmişitr.

Saat:11:00´de okulumuzun önünden başlayan gezimizde ilk önce Kaklık Mağarasına gidildi.Mağaranın yürüyüş yolunda muhteşem güzelliği görme fırsatı bulan öğrencilerimiz fotoğraf çekerek bu anı ölümsüzleştirdiler.Mağaranın üst kısmında bulunan havuzuda gören öğrencilerimiz havuzda yaşayan canlıları yakından gözlem fırsatı buldular.

Pamukkale girişinde bulunan Doğa Park´ta öğle yemeği yiyen öğrencilerimiz daha sonra Antik Tiyatro´ya çıkarak tiyatronun içinde gözlem yapma şansını elde ettiler ve fotoğraf çektiler.

Travertenlerde ise termal suyla temas kuran öğrencilerimizin mutluluğu görülmeye değerdi.

Gezimizin düzenli geçmesi için emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul gezi çıkarımını okumak için tıklayınız.