Okulumuzdaki Değişimler

2015-2016 Eğitim Öğretim yılına başlarken okulumuzda bazı değişimler dikkat çekiyor.

05.10.2015 1450

Okulumuzda yeni ders yılına başlarken bazı değişimler öğrencilerimizin ve velilerimizin beğenisini kazandı.

İç ve dış cephesi boyanan okulumuzda perdeler,askılıklar,panolar ve kitaplıklar standart hale getirildi.Merdiven basamaklarına kaymayı engelleyen şeritler çekildi.

Okul kantinimiz faaliyete geçti.Kantin çevresi Pamukkale Belediyemizin katklarıyla parke taşı döşendi ayrıca banklar ve yeni çöp kovaları kondu.

2 adet piknik masasınında konması ile öğrencilerimiz teneffüs ve öğle aralarında oturup sohbet etme imkanı buldular.

Ayrıca yan giriş kapımızda bulunan engelli öğrenci rampası ve lavabosu yenilenen okulumuzda, yan giriş ve çıkışlar daha rahat olmaya başlayacaktır.

Desteklerinden dolayı Pamukkale Belediyemize ve piknik masasını gönderen Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Okulumuzun fiziki değişimlerini gösteren pdf sunu için tıklayınız.