Öğretmen Atamaları

29.08.2018 723

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Alper DOĞAN´ın Güzelköy Mehmet Tunç Ortaokulu´na müdür yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından yerine Çal/İsabey Ortaokulu´ndan Sosyal Bilgiler Öğretmeni İlknur DEMİRCİLER´in ataması gerçekleşmiştir.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Saniye URHAN´ın İzmir´e atamasının gerçekleşmesinin ardından yerine Sarayköy Menderes Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni İbrahim KARATAŞ´ın okulumuza ataması gerçekleşmiştir.

Matematik Öğretmenimiz Nuray Şadiye KAYA´nın Eskişehir´e atamasının gerçekleşmesinin ardından yerine Matematik Öğretmeni A.Tuğçe ÇAKIR´ın ataması gerçeklemiştir.

Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz, aramıza katılan öğretmenlerimize ise başarılar ve mutluluklar diliyoruz.