"MY SUCCESS GUIDE" BASARI REHBERIM

14.02.2024 64

Hedef belirleme, motivasyon ve kişisel gelişim başlıklarına odaklanan e Twinning projemiz, okulumuzun müdürü Ali Akyüz ve İngilizce öğretmenleri Emel Selçuk, Erol Akar ile birlikte Matematik öğretmenimiz Murat Yılmaz ve Romanya'dan kurucu ortağımız Cristina Radita'nın işbirliğiyle başlatılmıştır. "My Success Guide" adını verdiğimiz bu proje, öğrencilerimizin akademik ve sosyal başarılarını artırmak ve onları motive etmek için tasarlanmıştır. Aynı zamanda, kültürel, kişisel ve sportif becerilerini geliştirmelerine de destek olmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda, öğrencilerimize hedef belirleme becerilerini öğretmek, onları motive etmek ve kişisel gelişimlerini desteklemek için çeşitli etkinlikler ve rehberlik programları düzenleyeceğiz. Amacımız, öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve en üst düzeyde başarı elde etmelerine yardımcı olmaktır.