Karne Törenimiz

17 Haziran 2016 cuma günü öğrencilerimize karne töreni yapılmıştır.

17.06.2016 789

17 Haziran 2016 cuma günü öğrencilerimize karne töreni yapılmıştır.Pamukkale İlçe Kaymakamı Sayın Veysel BEYRU,Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin GÜRLESİN,Denizli 11.Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan ÖZBAKIR ile Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Reşat ERDOĞAN´ın katıldığı karne törenimize 8/C sınıfında karne verilmesi ile başlandı.

Okul bahçemizde devam eden törende 2 dönemde de TEOG Merkezi Ortak sınavlarda bütün soruları doğru cevaplayan Fatmanur KOYUN ile okul 2. ve 3. olan öğrencilerimize altın takılmıştır. Bocce Türkiye Şampiyonasında 3.olan takımımıza tablet verilmiştir.Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödül verilmesinin ardından törene katılan konuklarımız Zübeyde Hanım Anaokulu´na geçmişlerdir.

Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Törenimize ilişkin videolarımız sosyal medya sayfamızda yayınlanmıştır.