Kariyer ve Motivasyon Kahvaltımız

04 Mart 2016 Cuma sabahı Denizli Orduevinde Kariyer ve Motivasyon Kahvaltımızı gerçekleştirdik.

05.03.2016 1244

04 Mart 2016 cuma sabahı Denizli Orduevinde Kariyer ve Motivasyon Kahvaltımızı gerçekleştirdik.

Pamukkale Kaymakamı Sayın Veysel BEYRU,Tuğgeneral Sayın Kamil Özhan ÖZBAKIR,Denizli İdare Mahkemesi Hakimi Sayın Dr. Mehmet GÖK,Pamukkale İlçe Emniyet Müdürü Sayın Osman BAŞER,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mustafa VURAL,İşadamı Sayın HabiP KIZILTAŞ,Diş Hekimi Sayın Feray ÖZCAN,Sayın Dr.Mahmut TEKİN,Pilot Sayın Alper KALELİHAN´ın konuşmacı olarak katıldığı kahvaltımızda kendi hayatlarınden kesitler sunarak eğitimleri ve çalışma alanları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdiler.Ayrıca bazı öğrencilerimizin sorularını da içtenlikle cevaplayan katılımcılarımıza çok teşekkür ediyor.

Katılan konuklarımızdan konuşmacılarımızın videoları okulumuzun sosyal medya sayfasında yayınlanmıştır.