İlden İle Gönülden Gönüle

İlden İle Gönülden Gönüle Projesi ile Kardeş okullarımızla gönül köprümüzü kurduk.

11.04.2016 1896

Gümüşhane-Fevzi Paşa Ortaokulu ile Giresun´un Bulancak ilçesi-Aydındere Ortaokulu´na gönül köprümüzü kurduk.

Öğrenci ve velilerimizin katkısıyla oluşturduğumuz Denizlimizi tanıtıcı ürünleri 2 okulumuzada göndererek selamlarımızı ilettik..

Emeği geçen velilerimiz başta olmak üzere öğrenci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Giresun-Bulancak Aydındere Ortaokulu´na gönderdiğimiz hediyelerimiz öğrencilere ulaşmıştır.Fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Gümüşhane-Fevzipaşa Ortaokulu´na gönderdiğimiz hediyelerimiz öğrencilere ulaşmıştır.Fevzi Paşa Ortaokulunun bize gönderdiği koli ise 30.05.2016 Pazartesi okulumuza ulaşmıştır.Koli açılışı 31.05.2016 Salı günü yapılmıştır.Gönderdiğiniz hediyeler için çok teşekkür ederiz.Fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Giresun-Bulancak Aydındere Ortaokulu´ndan 04.01.2016 tarihinde bize ulaşan hediye haberimiz için tıklayınız.

´İlden İle Gönülden Gönüle´ projesi kapsamında bütün videolarımız ve fotoğraflarımız sosyal medya sayfalarımızda yayınlanmıştır.