Eskişehir Gezimiz

Okulumuzun düzenlediği Eskişehir Gezimiz 18-19/05/2016 tarihlerinde gerçekleştirildi.

27.05.2016 819

Okulumuz öğretmenlerinden Fen bilimleri öğretmeni Hülya AYIK, matemetik öğretmeni Nuray Şadiye KAYA, okul müdürümüz Ömer DİKBAŞ  başkanlığında 18/05/2016 ve 19/05/2016 tarihleri arasında Eskişehir iline gezi düzenlemişlerdir.Düzenlenen gezide

1. gün, Matematik Noktası, Havacılık Müzesi, Balmumu Müzesi, Odun Pazarı Evleri, Külliye, Cam Yapımı, Lületaşı Müzesi

2. gün, Sazova Parkı, Su Altı Dünyası, Hayvanat Bahçesi, Minyatür Kent(Orjinallerine uygun benzerlik oranına göre yapılmış), Uzay Merkezi, Masal Şatosu, Korsan Gemi Müzesi, Trenle Sazova Parkı çevresine gezi , Kent Park, Yapay Deniz, Porsuk Çayında sandalla adalar turu yapılmıştır.