Dünyada Varmı Eşin Pamukkale

Mezun öğrencilerimizden Buse KURU ´´Dünyada Varmı Eşin Pamukkale” konulu resim yarışmasında 2.olmuştur.

10.12.2015 908

´´Dünyada Varmı Eşin Pamukkale” isimli şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında derece elde eden öğrencilere başta Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin olmak üzere protokol üyeleri fotoğraf makinesi, cep telefonu, I PAD, oyun konsolu ve kitap setinden oluşan ödüllerini verdi. Yarışma kapsamında ilkokullar resim yarışmasında 1.liği Ayşegül Özmen, 2.liği Ahmet Bayram Ceylan, 3.lüğü Sude Acar elde etti. Ortaokullar arası resim yarışmasında ise 1.nci Büşra Topçu, 2.nci Buse Kuru, 3.ncü ise Müşerref Kar oldu. Yine ortaokullar arası şiir yarışmasında 1.liği Ayşe Nur Aracı, 2.liği Balan Kayra Dolgun, 3.lüğü Sevgi Oğuz elde etti. Liseler arası kompozisyon yarışmasında ise 1. Beyza As olurken, 2. Neşe kurban oldu.