DAK Deprem Eğitimi ve Tahliye Tatbikatı

02.03.2020 652

02 Mart 2020 Pazartesi günü okulumuzun çok amaçlı salonunda 01-07 Mart Deprem Haftası dolayısıyla DAK tarafından 7.sınıf öğrencilerimize yönelik deprem eğitimi verilmiştir.

Eğitimimize Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Avni ÖRKİ'de katılmıştır.Eğitimden sonra önce deprem sonra ise tahliye tatbikatı yapılmıştır.

DAK Deprem eğitiminin gerçekleşmesinde emeği geçen görevlilere teşekkür ediyoruz.

DAK Deprem eğitimi ve tahliye tatbikatı haberimizin fotoğraflarını buradan görebilir, deprem eğitimi ve tahliye tatbikatı videomuzu buradan izleyebilirsiniz.

DAK Deprem eğitimi ve tahliye tatbikatı haberini Pamukkale Belediyemizin resmi web sitesinden, facebook,twitter,instagram,youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

DAK Deprem eğitimi ve tahliye tatbikatı haberlerimizi Denizli Haber, Pamukkale Haber, Denizlide Siyaset, Denizli Yeni OlayAkis Haber, Denizli Gazetesi, Denizli Aktüel, Denizli Güncel,Ayna Haber, D20 Haber gibi yerel haber sitelerinden okuyabilirsiniz.