Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu 5/D ve 6/D

Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu 5/D ve 6/D

Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu 5/D ve 6/D

22.04.2019 563

22 Nisan 2019 Pazartesi günü 5/D ve 6/D sınıflarımızın Sosyal Bilgiler derslerinde ´Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu´ etkinliği gerçekleştirilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilerimizin haklarını eğlenceli bir oyunla hatırlamaları sağlanmıştır.

Paü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencisi Stajyer öğretmen Sevgi ÖZMEN ve Özge Nur ÖZDAŞ´ın katkıları ile 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cihan İRİTAŞ´ın danışmanlığında gerçekleşen etkinliğimizde öğrencilerimiz gruplara ayrılarak oyunda kendilerine denk gelen rakamlara uygun etkinlik gerçekleştirmişlerdir.

Çocuk Hakları Sek Sek oyunu etkinliğimizin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Paü Stajyer öğretmenlerimiz Sevgi ÖZMEN ve Özge Nur ÖZDAŞ ile Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cihan İRİTAŞ´a teşekkür ediyoruz.

Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu etkinliğimizin fotoğraflarını albüm olarak buradan görebilirsiniz.

Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu etkinliğimizin youtube kanalımızda yayınlanan videosunu 720p HD olarak buradan izleyebilirsiniz.

Çocuk Hakları Sek Sek Oyunu etkinliğimizin youtube kanalımızda yayınlanan videosunu 480p olarak buradan izleyebilirsiniz.