Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programımız gerçekleştirildi.

27.03.2016 483

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Programımız gerçekleştirildi.Çanakkalede şehit olan mehmetçiklerimizin ailelerine yazdıkları mektup temsili olarak sınıflarımıza giren komutanlarımızca ders öğretmenlerimize takdim edildi.

Sınıflarımızda gerçekleştirdiğimiz ´Çanakkale Cephesindeki Mehmetçikten Mektup Var.´ etkinliği ile şaşıran öğretmen ve öğrencilerimiz yazılan mektupları okudular.Öğretmen ve öğrencilerimizin duygulandıkları görüldü.

Okul bahçemizdeki programda ise günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu.PAÜ Müzik bölümü stajyer öğretmenlerimiz ise kısa bir dinleti gerçekleştirdi.

Emeği geçen bütün komutan,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mektupların sınıflara takdimi ve mini müzik dinletisi videoları okulumuzun sosyal medya sayfasında yayınlanmıştır.