Atamızı Anma Töreni Gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk´ün 78.ölüm yıldönümü dolayısıyla okulumuzda anma töreni düzenlenmiştir.

03.11.2016 638

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk´ün 78.ölüm yıldönümü dolayısıyla okulumuzda anma töreni düzenlenmiştir.

Törende Görsel Sanatlar öğretmenimiz Saniye URHAN konuşma yapmıştır.7/B sınıfı öğrencimiz Sultan Sude ŞAHİN´e Atamız için oluşturulan anı defterine yazısının 1. olmasından dolayı ´Nutuk´ kitabı hediye edilmiştir.Şiirlerin okunmasından sonra 5/B sınıfı öğrencilerimizce oratorya sergilenmiştir.Törenimizin son kısmında Müzik öğretmenimiz Emine ADAK tarafında bütün okulumuzca ´İzindeyiz Yüce Atam´ söylenerek tören son bulmuştur.Atatürk Fotoğraf Sergimiz için tıklayınız.