23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23.04.2019 997

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimiz okulumuzun bahçesinde çoşkulu bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Okul Müdürümüz Sayın Ali AKYÜZ gerçekleştirmiştir.Şiirlerin okunmasından sonra okul koromuz şarkılar söylemiş,halk oyunu ekibimiz yöresel oyunları sergilenmiş,ayrıca sınıflar arası halat çekme yarışması yapılmıştır.Törenimiz sonunda ise öğrenci ve velilerimize pilav ve lokma hayrı gerçekleştirilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizin fotoğraflarını albüm olarak buradan görebilirsiniz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimizin drone dahil videosu  youtube kanalımızda yayınlanmıştır.Tören videomuzu buradan izleyebilirsiniz.