2015-2016 Ders Yılımız Hayırlı Olsun

2015-2016 ders yılı okulumuzda düzenlenen ilköğretim haftası programı ile başlamış oldu.

28.09.2015 820

Okulumuzda eğitim öğretim 28 Eylül 2015 Pazartesi günü düzenlenen ilköğretim haftası kutlama programı ile başlamış oldu.Okulumuz eğitim öğretime iç ve dış cephenin boyanması, engelli rampasının ve lavabosunun yenilenmesi, perde,askılık ve kitaplıkların standart hale getirilmesi ve daha önce gerçekleştirilen etkileşimli tahtalarının geçici kabulü gibi yenilikleri fark eden öğrenciler okulumuzun yeni halini beğendiklerini söylediler.

5.sınıfa kayıt olan öğrencilerimizin ise kura çekimi heyecanı yaşadılar.Velilerimizinde katıldığı kura çekimine, şubelerini belirlenen öğrenciler sınıflarında sınıf rehber öğretmenlerince kitap dağıtımları gerçekleştirildi.Uyum haftası çerçevesinde okulumuzu da tanıyacak olan 5.sınıf öğrencilerimizin heyecanlı oldukları görüldü.

Yeni ders yılımızın öğrenci,öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz.