100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu

Belgegeçer : 2582419237
WEB http://100yilmehmetcikoo.meb.k12.tr
Adres : MEHMETÇİK MAHALLESİ LİSE1 CAD. NO16 PAMUKKALE/DENİZLİ
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, personel ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede "MODEL OKUL" olmaktır.
MİSYON : Biz sevgi, saygı ve güven ortamında "BAŞARMA AZMİ" ve "GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRME" sorumluluğu ile sorgulayarak öğrenen öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Anasayfa>>Başarılarımız menüsünden okuyabilirsiniz
Rehber Öğretmen : 2
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün Eğitim
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Bahçe : 1
Saatler : Derslerimiz:08:20-14:45 Destekleme ve Yetiştirme Kursları Hafta içi:15.00-16.30 arasındadır.
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri:Hat No:12 Bayramyeri-Kampüs Güzergahı Minibüs Güzergahları: 1-Fakülte-Çamlık Dolmuşları 2-Emek-Stad Dolmuşları 3-Ulus Dolmuşları
Yerleşim Yeri : Pamukkale İlçesi Nüfus:331000
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Pamukkale Kaymakamlığına 2500 metre
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : 2015-2016 eğitim Öğretim Yılında Bocce Türkiye 3.lüğü vardır. Ana satfa>Başarılarımız menümüzden takip edebilirsiniz.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2015-2016:Çanakkale´den Mektup var. İlden İle Gönülden Gönüle. Ana Sayfa>Projelerimiz menümüzden takip edebilirsiniz.
Diğer Hususlar : Çok Amaçlı Salonumuz mevcuttur.