'NATURE IN WORDS' Online Sergisi

'NATURE IN WORDS' kapsamlı projemizde projedeki öğrencilerin snapwords çalışmalarının online sergisi

01.06.2021 905

Okulumuz Ingilizce öğretmenleri Suna KIVANÇ,Emel SELÇUK ve Fethiye İnlice Ahmet Nazif Zorlu Ilkokulu-Ortaokulu İngilizce öğretmeni Vildan ONUR kuruculuğunda 'NATURE IN WORDS' isimli projemiz başlamıştır.

Projemiz ogrencilerinin doğa  hakkinda hazırladıkları sloganlar ile yapılan anket sonucu birinci olan sloganımız ile akrostiş şiir yazdik ve ortak ürünümüzü oluşturduk.

26 Nisan tarihinde 'NATURE IN WORDS' isimli projemiz 5 okul 6 öğretmen ortaklığında  öğrencilerimizde doğayı ve doğal kaynakları koruma ile ilgili bilinç oluşturma ve yaygınlaştırma amacıyla başlamıştır.Bu kapsamda öğrencilerimizle kelime çalışmaları,slogan hazırlama ve şiir yazma gibi etkinlikler planlanmıştır.

Online Sergi 1 için tıklayınız

Online Sergi 2 için tıklayınız